Notícies

Premi al projecte OUR FUTURE 17/04/2018

És el nostre projecte "OUR FUTURE” premiat i seleccionat pel REPTE EMPRÈN (Generació de Joves Emprenedors) de l'Obra Social "LA CAIXA”

Des de la matèria d'EMPRENEDORIA de 4t d'ESO, hem rebut una gran notícia ja que el projecte OUR FUTURE treballat per les alumnes CLARA LIZASO, MILENA LIZASO, NEREA HIDALGO, SARA LÓPEZ i ANDREA PÉREZ ha estat seleccionat dins del programa REPTE EMPRÈN de l'Obra Social LA CAIXA.

Ha estat un repte important ja que hem participat amb d'altres 1240 projectes de tot l'Estat Espanyol i hem estat seleccionats dins dels 35 millors. OUR FUTURE parteix de la idea de generar un web i una APP que ajudi els i les estudiants a definir millor el seu futur acadèmic oferint l'assessorament de professionals de diversos sectors.

Participarem al CAMPUS REPTE EMPRÈN que se celebrarà a TIANA del 9 al 12 de maig i allà, a més de rebre formació i participar juntament amb els altres equips guanyadors de les activitats programades, optarem a fer-ne un altre a SILICON VALLEY (Califòrnia)